Affärsmäklare

Det har aldrig varit enklare att göra affär.

Accello hjälper företag som vill öka sin försäljning. I nära samarbete hjälper vi våra uppdragsgivare med de första stegen i försäljningsprocessen genom att initiera värdefull kontakt med potentiella kunder.

Accellos styrka är strategisk tillväxt och komplex försäljning inom B2B med särskilt fokus på och erfarenhet från teknik, IT, industri och finansföretag. Vi kartlägger våra uppdragsgivares potentiella kunder i syfte att aktivt och uppsökande identifiera möjliga affärer.

Säljarbete inom B2B kräver mer än hängivenhet och envishet. Framgång kräver kunskap om kundens affär och verksamhet. Som oberoende affärsmäklare tar vi på oss er företagshatt och genom goda förberedelser blir vi en säljande ambassadör för dig. Vi tar hand om all prospektering inför nyförsäljning åt er och frigör er från administration och tid som istället kan gå till er core business.

Vi kan leverera kunder som du hittills bara drömt om. Utan att göra något.

På Accello är vi specialister på B2B-försäljning med en lång eller komplex säljcykel, komplexa produkter eller en målgrupp som är svår att nå tex höga chefer på storbolag. Det kan gälla företag verksamma inom till exempel IT, teknik, industri eller finans. Våra uppdragsgivare anlitar oss som ett komplement till sin egen säljorganisation genom att driva prospekteringsprocessen. Vi förenklar vardagen genom att systematiskt ge var och en av era säljare den service de behöver i form av uppvärmda prospects som gör det enklare att dra in nya kunder och ändå hinna ta hand om de kunder ni redan har. Vi levererar det antal leads och möten ni behöver rakt in i er inbox. En trygg affär eftersom ni får enklare avslut och roligare försäljning!

Så här drar du fördel av vår expertis

 • Vi är en trygg väg till ökad försäljning

  Genom att anlita oss får ni en unik partner som hjälper er att hitta, vinna och utveckla nya kunder. I ett långsiktigt samarbete skapar vi en tryggt ökande försäljning och fortsatt tillväxt genom att hjälpa er att få fler förfrågningar.

 • Branschkännedom

  Accello har en stark närvaro inom IT, finanssektorn och flera grenar av industrin och har daglig kontakt med beslutsfattare i olika roller

 • Kunskap och erfarenhet

  Vi har erfarna affärsmäklare som kan föra en förtroendegivande dialog med beslutsfattare i olika positioner. Våra mäklare har erfarenheten och förmågan att identifiera affärsmöjligheter och vi tror på kvalitativ försäljning då många av våra uppdragsgivare säljer avancerade tjänster och produkter och där kunderna kräver kunskap och erfarenhet för en intresseväckande dialog. Vi får era önskade kunder att ta dialog kring hur ert erbjudande skulle göra nytta och skapa värde för dem. Då vi för en dialog utifrån era kundens behov får vi också ett tydligt genomslag i form av försäljning.

 • Affärsutveckling

  Vi kombinerar vårt kunnande i branschen med djup kompetens inom försäljning och affärsutveckling

 • Analytisk försäljning

  Strukturerat arbetssätt, en djup förståelse för kundernas olika behov och hur säljprocessen skall läggas upp på bästa sätt ger resultat. Det har visat sig gång på gång.

Bli bättre och lönsammare på det du gör genom att låta oss vara bättre på försäljning.

Kontakta oss för ett personligt samtal! Konfidentiellt såklart.

08-67 97 200

Du kan också maila oss på info@accello.se

Vad säger våra kunder?

 • ”Vi började samarbetet med Accello eftersom vi är en slimmad säljorganisation där behov fanns av att lägga allt tid på att träffa presumtiva kunder B2B och helst slippa allt arbete med att boka själva mötet. Vi får nu möten bokade av Accello samtidigt som vi kan lägga allt fokus på att träffa kunder – d.v.s. vi lägger tid & energi där vi gör mest nytta! Accello har verkligen utmärkt sig positivt genom att sätta sig in i vår verksamhet och vårt behov. Deras ambition att kontinuerligt finslipa detaljer i samarbetsprocessen mellan oss som kund och deras organisation är även det en detalj som uppskattas. Jag rekommenderar dig att prova Accello om du arbetar med komplex lösningsförsäljning och har svårt att nå rätt personer hos kund!”

  Stephan, Marknadsledare inom industriunderhåll, Försäljningschef & Affärsutvecklare
 • ”Då vi började jobba med Accello hade vi bara en utåtriktad säljare som skulle bearbeta fastighetsbranschen, en konservativ och omogen marknad när det gäller teknik och digitalisering. Vi behövde extra resurser för att bryta mark och få in leads. Vi valde att samarbeta med Accello då deras inriktning är just komplex teknisk försäljning. Accello och specifikt Victoria har coachat oss på ett bra sätt då till att bli bättre på uppsökande försäljningsteknik inom B2B. Accello har varit en bra resurs åt oss och har hjälpt oss att leta upp potentiella kunder och ta de initiala samtalen.”

  Carina, Mjukvara för driftopimering av fastigheter, Marknads- och kommunikationsansvarig