Mötesbokning

Börja din snabba tillväxtresa med ett möte bokat av Accello! Som representant för våra uppdragsgivare levererar vi löpande möten av högsta kvalitet. Alltid med beslutsfattare med konkret behov av era tjänster. Efter vårt första möte läser vi in oss på er bransch, konkurrenter och marknaden för era tjänster innan vi är igång, alltid med professionell och personlig service. Våra erfarna säljare lyfter luren för att etablera en dialog och boka ett personligt möte. För det är i personliga möten förtroende skapas och försäljning sker inom B2B, inte via telefon.

Många upplever ett stort motstånd när det gäller att ringa ”kalla samtal” och ringer hellre till en befintlig kund eller inte alls. Synd, för det är i det personliga mötet man kan utveckla försäljningsrelationen. Ökad kvalitet i samtalet ger stora tidsvinster och ett kraftfullt ökat resultat. Och kvalitet är vår paradgren.

Ni kan öka er försäljning genom att jobba mindre med försäljning.

Försäljning är ett tidskrävande arbete och många företag upplever emellanåt att en brist på kapacitet för att hålla ett högt och jämnt säljtryck. Accello fungerar som en outsourcad försäljningsavdelning och serviceorganisation för att vinna nya kunder. Disciplin, mod och kreativitet är honnörsord i allt vi gör. Genom att ta hand om de arbetsmoment som många säljare avskyr, d v s prospektering och kalla samtal eliminerar vi samtidigt en energitjuv i uppdragsgivarens egen säljorganisation. Bra för alla. I synnerhet som vi är bra på det.

När du väljer att jobba med oss på Accello tar du din försäljning till nästa nivå.

Vi har teknisk bakgrund och förstår komplex försäljning samt skapar en helhetslösning som ger de kundkontakter du vill ha.

Hör av dig så berättar vi mer!

Vårt framgångsrecept för mötesbokning

 • Du är unik

  Det börjar med att vi tillsammans i ett möte skapar en effektiv säljprocess, definierar målbild, får ingående information oss ditt erbjudande, situationen i din bransch och väljer önskade kundsegment. Vi lägger också stort fokus på att förstå dina kunders situation och incitament att bli din kund. Det inledande arbetet är av stor vikt för att nå maximal kvalitet i de leads och möten vi sedan levererar.

 • Marknad

  Marknadssegmentering kan ses som första steget till framgångsrik försäljning. Det är ofta ineffektivt och tidskrävande för våra kunder att göra egen research då detta tar upp för mycket av säljarnas tid. Vid behov hjälper vi på Accello dig att ta fram genomarbetade företagslistor för optimal försäljning eller att uppdatera din kunddatabas med kompletterad informationen för en effektiv försäljningsprocess eller för att reaktivera gamla kunder.

  • Kundstocksanalys
  • Kundkategorisering
  • Tvillinganalyser
  • Lönsamhetsanalys
  • Konkurrensanalys
  • Marknadsundersökningar
 • Vi levererar nya kunder

  Vi skapar i de kalla samtalen leads eller möten av hög kvalitet åt dig. Varje vecka kommer en ny leverans i din mailbox eller kalender med företag som är intresserade av ditt erbjudande och som väntar på vidare kontakt. Kunden är serverad.

  Hur många nya kunder vill du ha varje vecka?

 • Samtalen följs upp med mail

  Många nya kontakter känner att de vill ha lite mer information innan de kan bestämma sig för om ett erbjudande är intressant. Vi mejlar dem då information om ditt erbjudande och en länk till din hemsida. Genom att använda digital teknik ser vi att kunden öppnat mejlet eller varit inne på hemsidan kan vi följa upp detta med samtal för att höra om det finns ett fortsatt intresse. Vi följer kunden i de första stegen i säljprocessen och de kunder som vill ha vidare kontakt och visar intresse sätter vi då i kontakt med dig.

 • Olika säljkanaler parallellt

  För att nå framgång inom försäljning räcker det ofta inte med en kontakt. Det finns många undersökningar som tydligt visar att chansen för affär ökar ju fler kontakter och som tas med kund. Vi tar oftast första kontakten via telefon för att sedan följa upp med mejl. Därefter kontaktar vi kunden över tid med jämna mellanrum via telefon, mail, LinkedIn eller genom annonsering på GoogleAds. En kraftfull kombination.  Ofta är det en fråga om timing för kunden. Vi har koll och ser till att återkoppla då det passar kunden.

Då värdet är större än kostnaden så är beslutet enkelt.

Kontakta oss för ett personligt samtal! Konfidentiellt såklart.

08-67 97 200

Du kan också maila oss på info@accello.se

Vad säger våra kunder?

 • ”Accello har hjälpt oss med kundbearbetning och leadsgenerering och har varit en viktig del för oss i den totala marknadsbearbetningen. Det har varit enkelt att jobba med Accello då de förstått vad vi håller på med, de har en teknisk kompetens och förmåga att förmedla våra tjänster på ett bra sätt, trevliga att jobba med dessutom.”

  Lars, Nordens ledande installationsföretag, Regionchef
 • ”Vi behövde hjälp att snabbare komma ut och träffa fler intressanta företag. Då tidigare erfarenhet av liknande lösningar inte var den bästa letade vi först noga genom tänkbara kandidater, ringde en del av dem och träffade några. Accello gav direkt en känsla av att förstå oss som företag, vad vi ville uppnå men framförallt fanns kunskap kring mer avancerad försäljning och vad detta då kräver för förarbete och genomförande. Antalet bokade möten har motsvarat våra förväntningar och kvaliteten på mötena har överstigit våra förväntningar. Vi har hittills inte genomfört ett möte där vi kunde konstatera att detta aldrig borde blivit bokat. Då vi får de kvalificerade möten vi behöver för att snabbare kunna etablera oss på den svenska marknaden så har detta hjälpt oss enormt mycket. Mötesbokningen är effektivare än om vi genomfört den själva vilket även gett oss mer tid att fokusera på övriga delar av verksamheten. Om ni som vi är skeptiska till rena “cold-calling” kan jag varmt rekommendera er Accello. Den förståelse och därmed det mervärde dom erbjuder har långt överstigit våra förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Accello, speciellt om ni är i behov av en något mer avancerad mötesbokning!”

  Mikael, Globalt logistikmjukvaruföretag, Senior Commercial Director, Sweden