Startup

Att starta eget företag är mångas dröm. Det är lättare än du tror, men också hårt arbete. För att ta reda på din idé håller är det viktigt att göra den så enkel och konkret som möjligt och testa den. Kanske bolla olika tankar med en expert för att öka dina chanser att lyckas. Accello vill gärna träffa dig. Inte nog med att vi är entreprenörer, vi är tillväxtfokuserade och vill att du ska får bästa möjliga förutsättningar att utveckla dig och ditt företag.

Från affärsidé till affärsplan. Vi på Accello hjälper dig.

Accello vet vad det innebär att starta företag. Vi har startat oss själva, men även hjälpt mång andra med renodling av affärsidé, försäljningskalkyler och affärsplaner. Om nödvändigt så kan vi även hjälpa till kapitalanskaffning för att du snabbt ska bli flygfärdig och realisera din vision.

Vi finns för att du ska finnas imorgon. Från stillastående till full fart med kunskap, råd och energi från Accello.

Många enmansföretag och personer med planer på att starta eget blir trötta bara av tanken på att göra en affärsplan. Det känns meningslöst att sitta och skriva ner allt det du redan har i huvudet. Men det är smart att göra en affärsplan. Meningen med den är att tvinga dig att tänka igenom olika saker med ditt framtida företag för att se om din idé håller.

Söker du företagslån från en bank eller vill inleda ett samarbete med en leverantör? Då behöver du en affärsplan– många banker och andra finansiärer kräver nämligen en affärsplan vid investeringsbeslut. Affärsplansarbetet hjälper dig utveckla affärsidén och sätta upp mål för ditt företag, där en stor del av affärsplanen är siffror på förväntade intäkter och kostnader.

Du bör också tänka på att affärsplanen är ett viktigt instrument för införsäljning av din idé till investerare, leverantörer, banker och andra intresserade. Vilken affärsplan som passar just ditt företag kan variera. Att veta i vilken riktning du vill föra företaget och hur du planerar den ekonomiska biten är lika viktigt för din egen del, som för en potentiell investerare. Genom en genomtänkt affärsplanen kan du få en realistisk uppfattning om det kommer fungera.

 • Du märker om det verkligen går att tjäna pengar på din idé.
 • Du kommer att stöta på problem som du kan lösa innan du är igång.
 • Det hjälper dig att tänka långsiktigt och hålla dig motiverad när det blir lite motigt.

Planera din start-up till framgång!

Kontakta oss för ett personligt samtal! Konfidentiellt såklart.

08-67 97 200

Du kan också maila oss på info@accello.se

Vad säger våra kunder?

 • ”Jag behövde hjälp med att skriva en affärsplan och fastnade för Accellos hemsida. Det var enkelt, smidigt, snabbt och framför allt fick jag ett bra bemötande. Nu har jag en jättefin affärsplan att visa upp, det kostade en hel del men var värt varenda krona. Jag hade aldrig kunnat göra en så fin och professionell affärsplan själv, jag har haft enormt stor hjälp av Accello.”

  Tina, Hälso- och sjukvårdsföretag, VD och grundare
 • ”Jag behövde hjälp med att skriva en affärsplan i ett tidigt skede, i konceptfasen, och valde Accello eftersom de gav ett professionellt, men också trevligt bemötande som skapar en bra relation för jobbet. Jag träffade VD Victoria och pratade direkt med henne och hon hjälpte att fördjupa min idé. Dessutom är två veckor för leverans av affärsplan är en bra tid för ett så bra resultat. Amazing job! Bra pris för rätt jobb, amazing!”

  Darius, Restaurangkoncept, VD och grundare
 • ”Jag skulle absolut rekommendera Accello, de hade en lösning och hjälpte mig att utforma min affärsidé och att skriva ett prospect och en affärsplan för investerare inför en komplex och betydande kapitalanskaffning. De förstår oss, vad vi som företag kräver och behöver. Jag fick toppenservice och utfört arbete.”

  Josef, Online gambling, VD och grundare