Affärsplaner

Planera för nya kunder och nya intäkter.

En affärsplan är en tillväxtplan. Genomtänkt och strukturerad. Accello hjälper dig formulera din affärsidé, skapa en tydlig strategi och handlingsplan, imponera på banker, investerare eller nya partners. Till oss kommer du med en idé eller ett redan befintligt företag där ni vill förstärka och utveckla ert koncept.

En bra affärsplan skapar möjligheter att realisera bra affärer. Vi tittar på kommersialiseringsprocesser för innovationer med affärspotential samt utveckling av strategier för försäljning och marknadsintroduktion.

Din affärsplan avgör din framtid. Vi hjälper dig att skriva en välformulerad och professionell affärsplan.

En vass affärsplan som visar hur en bra affärsidé ska nå alla affärsmål genom en tydlig handlingsplan skapar det intresse som får till möten med rätt investerare och partners. Syftet med en affärsplan kan tex vara att utveckla eller kommersialisera en innovation med affärspotential, skaffa lån på banken, ansöka om EU-bidrag eller att locka till sig samarbetspartners

Vårt effektiva arbetssätt

 • Effektivt

  Vi beskriver din affärsidé med en professionell och tydlig konceptbeskrivning som du sedan kan jobba vidare med många år framöver eller använda för att locka investerare eller partners.

 • Träffsäkert

  I vår metod anpassar vi affärsplanen till varje enskilt fall. Varje dokument anpassas helt efter dina behov för att optimera dina chanser att nå ditt syfte med affärsplanen. En affärsplan skall anpassas till din målgrupp och beskriva varför det ska vara värt att investera tid och pengar i just ditt företag.

 • Metodiskt

  Vi arbetar metodiskt fram en plan där vi beskriver affärsidé, ledning, verksamhet, styrkor, svagheter, risker, möjligheter, målgrupp, marknad, budget, målbild, strategi och handlingsplan.

 • Professionell partner

  Våra konsulter anlitas ofta för affärsutveckling, utforma affärsplaner, skapa attraktiva erbjudanden eller för att utföra analyser och förstudier. Vi arbetar i nära samarbete med investerare i många av våra uppdrag.

Förverkliga din dröm med en konkret och trovärdig affärsplan!

Kontakta oss för ett personligt samtal! Konfidentiellt såklart.

08-67 97 200

Du kan också maila oss på info@accello.se

Vad säger våra kunder?

 • ”Jag behövde hjälp med att skriva en affärsplan och fastnade för Accellos hemsida. Det var enkelt, smidigt, snabbt och framför allt fick jag ett bra bemötande. Nu har jag en jättefin affärsplan att visa upp, det kostade en hel del men var värt varenda krona. Jag hade aldrig kunnat göra en så fin och professionell affärsplan själv, jag har haft enormt stor hjälp av Accello.”

  Tina, Hälso- och sjukvårdsföretag, VD och grundare
 • ”Jag behövde hjälp med att skriva en affärsplan i ett tidigt skede, i konceptfasen, och valde Accello eftersom de gav ett professionellt, men också trevligt bemötande som skapar en bra relation för jobbet. Jag träffade VD Victoria och pratade direkt med henne och hon hjälpte att fördjupa min idé. Dessutom är två veckor för leverans av affärsplan är en bra tid för ett så bra resultat. Amazing job! Bra pris för rätt jobb, amazing!”

  Darius, Restaurangkoncept, VD och grundare
 • ”Jag skulle absolut rekommendera Accello, de hade en lösning och hjälpte mig att utforma min affärsidé och att skriva ett prospect och en affärsplan för investerare inför en komplex och betydande kapitalanskaffning. De förstår oss, vad vi som företag kräver och behöver. Jag fick toppenservice och utfört arbete.”

  Josef, Online gambling, VD och grundare