Kapital från investerare

Försäljning är vår livsnerv. Att accelerera bolag och tillväxttakt. Att övertyga en investerare att lägga sina ”ägg i din korg” kräver ditt livs bästa försäljningsarbete. Det kräver ett försäljningsunderlag som snabbt beskriver möjligheter, och avkastning. Vi vet hur investerare tänker och vad som är viktigt. Accello ser till att din affärsplan och ditt erbjudande säger rätt saker för att intressera rätt investerare.

Man ska göra det man är bra på. Att köpa bolag är svårare än många tror.

Tid är pengar. Den tid du får hos en investerare ska vara väl använd för båda parter. Accello ser båda sidor, och har kompetensen att leverera värdeskapande analyser och argumentation som matchar samtliga intressen.

Ett säkert genomförande ger optimalt resultat. Ta ett säkert beslut!

För att lyckas när du söker kapital är det viktigt att du lyckas visa potentialen i ditt bolag och kan förklara varför det är värt att satsa på. Förutom en vass affärsplan och budget behöver du presentera ett tydligt sammanfattande erbjudande på 1 – 2 sidor som väcker investerares intresse och deras vilja att sätta sig in i detaljerna.

Du behöver visa hur företaget ska tjäna pengar. En genomtänkt och tydlig plan för försäljning, kundanskaffning, marknadsföring mm. En vass affärsmodell som tål att granskas är avgörande. Liksom en redogörelse för hur investeraren hur de ska tjäna pengar på ditt bolag på kortast möjliga tid. Kom ihåg, du har en chans. Gör det bästa av den.

Tänk som ett proffs. Investera i Accello för att investera i din framtid.

Kontakta oss för ett personligt samtal! Konfidentiellt såklart.

08-67 97 200

Du kan också maila oss på info@accello.se

Se hur vi bygger vinnande business case

Din egen tillväxt kan få fart genom andras pengar. Vi optimerar processen med kapitalanskaffning och skapar förutsättningar för dig som företagare och entreprenör, från början till slut.

Läs mer om kapitalanskaffning